Lees ervaringen
van afgestudeerden

Art City Academy Marketing en vormgeving

Reviews oud-studenten van
Art City Academy

 

Wij ervaren zowel positieve als negatieve feedback als inspirerend, soms confronterend, maar altijd als motiverend! Dankzij de reacties van afgestudeerden over hun ervaringen hebben wij al een aanzienlijk aantal verbeteringen kunnen doorvoeren, of het nou gaat om een nieuwe beamer op een bepaalde leslocatie of het opnieuw vormgeven en redigeren van het lesmateriaal; jullie mening is voor ons van groot belang. Daarom vragen we iedereen na afloop van de opleiding een evaluatieformulier in te vullen en houden we interviews. Lees bijvoorbeeld hier het interview met Danielle en hier met Thomas.

Veel van onze studenten komen bij Art City Academy terecht omdat ze een carrièreswitch willen maken of een gedegen vooropleiding willen volgen voordat ze beginnen aan een kunstacademie.

Wendy van der Wallen is één van onze oud-cursisten die overgestapt is van het bankwezen naar de grafische vormgeving. Lees hier hoe dat haar afging.

Alle reviews lezen? Klik dan hier.

Ervaringen docenten

Uiteraard is het voor ons ook van groot belang dat de docenten die lesgeven bij Art City Academy tevreden zijn met het verloop van de opleiding. Onlangs hebben we bijvoorbeeld docent Raymond de Brieder geïnterviewd over onze nieuwe lesvorm in het digitale klaslokaal. Dat lees je hier.